Van Laack
Van Laack Royal bij Wolf Nieuwpoort
Al 138 jaar marktleider in herenhemden

Wanneer Heinrich Van Laack in 1881 zich in Berlijn specialiseert als hemdenfabrikant heeft hij een simpele visie: het meest luxueuze shirt fabriceren. De liefde voor het vakmanschap, precisie handwerk en liefde voor mooie details is sedertdien op geen enkele manier veranderd. Van Laack bestaat in 2019 reeds 138 jaar en is daarmee het toonaangevende hemdenmerk qua design, draagcomfort en duurzaamheid.

Het luchtige comfort van Van Laack

In 2013 ontwierp Van Laack een unieke, zeer innovatieve katoenen stof, de Air Cotton. Die is 30% lichter is dan alle conventionele fijne katoenen stoffen en biedt Van-Laack-klanten een compleet nieuwe ervaring in comfort door zijn unieke luchtigheid. 

Van Laack Royal bij Wolf Nieuwpoort
Van Laack Royal bij Wolf Nieuwpoort
Kenners herkennen van Laack meteen

De hemden van Van Laack worden uit de mooiste stoffen gemaakt en eisen veel precisie-handwerk. De hemden vallen op door het geborduurde kroontje, de dubbele sluiting en de inkeping aan de mouw. Ook de knopen van van Laack zijn ook uniek: met slechts drie gaatjes, een steeltje en een gemaakt van hard, natuurlijk materiaal afkomstig van diepzeeslakken.

Het hemd dat je bovendien aanpast qua snit

Je vindt deze hemden in alle mogelijke kraag-uitvoeringen: button down, spread collar en wide spread collar. Bij Wolf volgen we vooral de Royal-collectie. We kiezen voor de tailored fit, deze snit is licht getailleerd, wat de elegantie ten goede komt. Mits een kleine ingreep —het openmaken van de neepjes— maak je er een gewoon recht hemd van. Kortom, het perfecte hemd voor iedere gelegenheid en een must-have in uw garderobe. 

Van Laack Royal bij Wolf Nieuwpoort

PAUL & SHARK – JACOB COHËN – DELLA CIANA – GALLOTTI – SANTONI SHOE – CORNELIANI – PIACENZA CASHMERE – HERNO – GRAN SASSO – HILTL – VAN LAACK