Paul & Shark
Voor de kenners
van topkwaliteit
paul-and-shark-logo
Paul & Shark. Niet zomaar de specialisatie bij uitstek van Wolf Fashion

Het luxemerk Paul & Shark is van 100% Italiaanse makelij en onmiskenbaar het meest gekende Yachting kledingmerk ter wereld. Niet ten onrechte. Want éénmaal kennis gemaakt met de onberispelijke en uiterst duurzame kwaliteit is men niet gauw meer tevreden met minder. Fans van Paul & Shark zijn dan ook extreem trouw aan hun merk. De kwaliteit van Paul & Shark vinden ze nergens anders...

De tijdloze klassieker van de jaren zeventig blijft altijd verrassend trendy

Hoogtechnische ontwikkelingen leidden tot de indeling van de collectie volgens typische eigenschappen zoals ‘Cool Touch‘ (truien met droog en glad aanvoelende wol), ‘Super Melange Cool Touch‘ (een pluiziger en zachter wolgevoel), ‘Watershedded‘ (truien in wol en katoen die geen water opnemen in de regen), ‘Thyphoon 2000‘ (Water- en winddichte jassen die transpiratie afvoeren) of de ‘Tech Collectie" (zeer doordachte en extreem warme jassen vol nuttige gadgets en technieken).

company_01
WOLF1_IMG_7974 HR 1b
Paul & Shark is vakmanschap ten top

Het succesverhaal begon in de jaren 70 met de ontwikkeling van functionele truien. Waterafstotend, slijtagebestendig, en met een samenstelling van100% wol voor gebruik op zee. Ze werden afgewerkt met beschermende schouder- en ellebooglappen en origineel verpakt in de inmiddels zeer bekende ijzeren tonnetjes. Trouw aan het succesverhaal produceert en verpakt Paul & Shark nog steeds volgens dezelfde standaard.De kenmerkende elleboog- en schouder-lappen, worden nog steeds toegepast op tal van truien in de collecties. Maar hoewel een knipoog naar ‘yachting‘ nooit ver weg is, evolueerde de collectie tot een indrukwekkende sportswear-collectie. 

De ruimste keuze aan de Westkust

Ook hemden, polo's en een jassen-lijn wordt in Italië geproduceerd, met een onberispelijke kwaliteit hun breiwerk waardig. Paul & Shark is dan ook de enige totaalcollectie bij Wolf.
Kies uit minstens 30 hemden tot kraag 46, en elk seizoen weer uit minstens 50 verschillende artikelen in brei. Tel daarbij ons assortiment accessoires en luxeartikelen, de shorts, broeken en polo's en je weet waarom Wolf dé Paul & Shark specialist van de Westkust mag noemen.

WOLF1_IMG_8053 HR 1

PAUL & SHARK – JACOB COHËN – DELLA CIANA – GALLOTTI – SANTONI SHOE – CORNELIANI – PIACENZA CASHMERE – HERNO – GRAN SASSO – HILTL – VAN LAACK